Skip to main content

Agenda

Timeline

14 t/m 16 April Nieuwe Haring-Camping de Lievelinge

Tijdens het openingswekend van camping de Lievelinge zal de Higher Living Company weer ademsessies verzorgen. Dit keer op zaterdag in de tipi op het veld Nirvana. Tijden 10.30-12uur en 13.00-14.30uur

Nieuw seizoen, nieuwe tent, nieuwe haringen. Een kakelvers seizoen wacht ons met smart op. Een bont openingsweekend voor lievelingen van alle leeftijden. Drie dagen lang dansen, spelen, vieren en verbinden in ons hemelse dorpje. Verwacht wederom een ontdekkingsreis met veel nieuw talent op de podia en achter de draaitafels. Pak je tas maar vast in!

12 t/m 14 Mei ZIN festival-Camping de Lievelinge

Tijdens deze tweede editie zal the Higher Living Company net als vorig jaar weer Transformational Breath sessies verzorgen. Op zaterdag en zondag kun je ons vinden in de Spiegeltent! Breathe deep and laugh loudly!

Welkom op de tweede editie van ZIN. Een helend weekend in de Lievelinge oerklei. Buitenspelen en thuiskomen. Hier, in het onvergetelijke nu.

In de lente van 2022 had ZIN haar debuut. En wat voor eentje. Dit avontuur langs kracht- en speelvelden staat nog vers in ons geheugen gegrift. Verbonden met elkaar, met de elementen, met de Lievegrond en bovenal met onszelf. Rijkdom alom. Dit kan niet anders dan een gevolg krijgen. Verwacht een speels weekend vol workshops, meditaties, lezingen, yoga, concerten, rituelen, sauna, zweethut, dansen en meer. ZIN vind plaats op heel de Lievelinge – van Spiegeltent tot Boskapel en van huttenbos tot strand – het hele weekend lang.

24 juni '23 Vision Quest

Peggy Dubois, hypnotherapeut, en ik organiseren we een speciaal event "Vision Quest". Op 24 juni begeleiden we je tijdens een ademsessies en aansluitend in een truffelceremonie. Deze Transformatieve reis zal  je wereld(beeld) zal veranderen. In onderzoek geven deelnemers aan dat inname van psylocybine een van de betekenisvolste ervaringen in hun leven was, gelijk de geboorte van een kind of het overlijden van een geliefde. Kijktip: How to change your mind| Michael Pollan op Netflix. De combinatie met Transformational Breath(ademwerk) maakt dit tot een unieke diepgaande ervaring. Op verzoek ondersteund met sap/half vasten voorbereiding. Na uitgebreide intake en overleg met een arts kun je deelnemen (max 6 personen). Voel je dat dit bij past? “Join the High Society!”

Locatie:Verblijf in traditionele Yurt(incl overnachting)

Vrijdag 3 nov '23 Meet & Breathe Windraak

Nieuwsgierig wat Transformational Breath® voor jou kan betekenen? Let's Meet & Breathe! Ervaar de kracht van verbonden ademen. MAx 6 deelnemers  dus veel persoonlijke aandacht voor jouw proces

15.00-17.00uur Windraak 1, 6152AA Windraak

Investering 60 euro

Vrijdag 15 dec '23 Meet&Breathe Windraak

Nieuwsgierig wat Transformational Breath® voor jou kan betekenen? Let's Meet & Breathe! Ervaar de kracht van verbonden ademen. MAx 6 deelnemers  dus veel persoonlijke aandacht voor jouw proces

15.00-17.00uur Windraak 1, 6152AA Windraak

Investering 60 euro